זה לא יכל להישאר בסטורי אז ערכתי לרילס
מתכון גאוני לסינבון בלי להכין בצקֿ
השתמשתי בבצק פיצה מרודד ומצונן של שמרית שניתן להשיג בכל סופר במקררים
שולפים מהמקרר והוא מוכן לעבודה ,
זה לקח לי בול 10 דקות להכין
וזה יצא ווואו
#בשיתוף שמרית
מערבבים את הסוכר החום והקינמון בקערה,
מערבבים בקערה נוספת את גבינת השמנת, 100 גרם חמאה רכה, אבקת סוכר והוניל עד לקבלת גלייז לבן וטעים .
פותחים על השיש את הבצק ומורחים שכבה נדיבה של חמאה,
מפזרים מהסוכר עם הקינמון,
מגלגלים לרולדה וחותכים חתיכות עבות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים קטנים (זה לא תופח המון המון אז לא חייב מרווחים גדולים)
מזלפים על כל סינבון מעט שמנת מתוקה
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים כ-30 דקות
כשהסינבון יוצא מהתנור מורחים מהגלייז הלבן והמפורסם
מגישים לערב ביתי עם שוקו חם
ומתפנקים,
תהנו בתאבון