בואו נכין צ׳יז בורגר כמו של ההם (תרגעו זה כשר)
ונלמד גם להכין את הרוטב המושלם שכולם אוהבים.
ביונד מיט עם מתכון ואריזה חדשה
הופחת השומן הרווי במוצר
ירד הסימון האדום
אז למי שבמקרה עדיין לא מכיר מוצרי ביונד מיט מבוססים על חלבון אפונה, עשירים בפרוטאין מהטבע ללא סויה, ללא גלוטן ואינם מהונדסים גנטית.
אני שילבתי את ההמבורגר עם גבינה כי מה אכפת לי, עד שאני כבר יכול
הכנתי את הרוטב המפורסם והטעים
ויצרתי לי המבורגר מפנק.
חייבים להכין
לרוטב:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
לוקחים את הלחמנייה וחותכים כך שייוצרו שלושה חלקים (ראו בסרטון)
מחממים נינג׳ה גריל אפשר גם על מחבת לוהטת ,
מרססים את הבורגרים במעט שמן ,
צורבים כ- 3 דקות מכל צד
דקה לפני הסוף שמים את הגבינה על הקציצות וסוגרים את הגריל לדקה אחת שהגבינה תימס.
מחממים את הלחמניות ומרכיבים את ההמבורגר
מורחים רוטב בנדיבות,
שמים את הירקות שאוהבים ובונים המבורגר מושלם
מגישים באהבה
ובתאבון