פרוייקט ״מיום שישי אל תחששי״ יוצא לדרך מתכונים שקל להכין גם אם אין כוח או זמן
והפעם קוסקוס עם ירקות בכמה צעדים פשוטים,
ובזכות הקוסקוס של אסם שכולנו אוהבים ומרק העוף מ-100 אחוז רכיבים טבעיים אנחנו מקבלים קוסקוס של בית טעים ואותנטי
בואו נכין
בשיתוף אסם
לסיר עם הירקות:
אני חותך את הירקות עם חותכן מרוקאי כדי לקבל סיר אלגנטי,
שמים את הגזר, תפוח אדמה, קישוא, כרוב, בצל, סלרי והחומוס בסיר של הקוסקוס
בצנצנת שמים את התבלינים של המרק והשמן ומערבבים היטב, יוצקים על הירקות בסיר.
מוסיפים 2 ליטר מים (עד סנטימטר מעל גובה הירקות)
שמים לבישול אש בינונית 45 דקות
לקערה שופכים 2 שקיות קוסקוס אסם
מוסיפים 2 כוסות מים מהברז (240 מ״ל כל אחת)
4 כפות שמן, 2 כפיות מלח וכפית שטוחה כורכום ומערבבים
מוסיפים אל הסיר שמאדה את הקוסקוס (הקוסקוסייר)
שמים לאידוי 20 דקות
מגישים באהבה ובתאבון