יש רגעים בחיים שמכינים מתכון מיתולוגי ומרכיב אחד פשוט משנה אותו מהקצה אל הקצה
אז היום קרה לי רגע כזה
הוספתי לעיג׳ה גבינת חלומי של משק צוריאל וכך נוצר העיג׳ה חלומי הראשון
עם טעם שהוא פשוט חלום.
גבינת החלומי זו גבינה קשה מחלב בקר שעמידה בטמפרטורה גבוהה
ולכן יצרה הרמוניה מושלמת בין הירקות לגבינה.
את הכל דוחפים לתוך פיתה עם גבינת שמנת עיזים ועגבנייה
ואתם על גג העולם.
# בשיתוף משק צוריאל
שמים בקערה את תפוחי האדמה, הקישוא והבצל המגורדים מערבבים עם כף מלח ומניחים בצד לכמה דקות עד שהירקות מעט מתרככים .
סוחטים את הנוזלים עם הידיים (אני נעזרתי ברשת כותנה לסחיטה),
מגרדים את גבינת החלומי,
מאחדים את הירקות עם הגבינה, הביצים, הקמח, המלח והפלפל
יוצרים עם הידיים כדור וטיפונת מועכים
מטגנים במחבת עם שמן עד להזהבה משתי הצדדים
מגישים בפיתה עם גבינת שמנת ועגבנייה
ובתאבון