חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית עיג׳ה ערוק לא משנה איך תקראו לזה גרסה כזאת בטוח לא הכרתם

עיג׳ה ערוק לא משנה איך תקראו לזה גרסה כזאת בטוח לא הכרתם

יש רגעים בחיים שמכינים מתכון מיתולוגי ומרכיב אחד פשוט משנה אותו מהקצה אל הקצה
‎אז היום קרה לי רגע כזה
‎הוספתי לעיג׳ה גבינת חלומי של משק צוריאל וכך נוצר העיג׳ה חלומי הראשון
עם טעם שהוא פשוט חלום.
‎גבינת החלומי זו גבינה קשה מחלב בקר שעמידה בטמפרטורה גבוהה
ולכן יצרה הרמוניה מושלמת בין הירקות לגבינה.
‎את הכל דוחפים לתוך פיתה עם גבינת שמנת עיזים ועגבנייה
ואתם על גג העולם.

# בשיתוף משק צוריאל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

3 תפוחי אדמה קטנים מגורדים
1 קישוא גדול מגורד
1 בצל לבן מגורד
1 כפית מלח
‎1 חבילת חלומי משק צוריאל (מגורדת)
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות קמח
3 ביצים
חבילת פטרוזיליה קצוצה
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

שמים בקערה את תפוחי האדמה, הקישוא והבצל המגורדים מערבבים עם כף מלח ומניחים בצד לכמה דקות עד שהירקות מעט מתרככים .
סוחטים את הנוזלים עם הידיים (אני נעזרתי ברשת כותנה לסחיטה),
מגרדים את גבינת החלומי,
מאחדים את הירקות עם הגבינה, הביצים, הקמח, המלח והפלפל ‎
יוצרים עם הידיים כדור וטיפונת מועכים
מטגנים במחבת עם שמן עד להזהבה משתי הצדדים ‎
מגישים בפיתה עם גבינת שמנת ועגבנייה

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת