לרבים מהאנשים יש פוביה מהכנת דגים על הגריל ובצדק,
כשמכינים דג על הגריל הוא יכול להידבק לרשת, הוא יכול להישרף ולהתפרק
והוא גם משאיר על הרשת ריח שאחר כך קשה להיפטר ממנו,
אז לא עוד!
קבלו דרך מושלמת להכין דג על הגריל בדיוק כמו בטברנות של יוון
ובלי מאמץ.
אז בשבועות האחרונים הראתי לכם את הנינג׳ה גריל החיצוני שהוא גם מעשנה של נינג׳ה.
זה באמת גריל שהופך את כל חווית העל האש לטובה יותר,
משטח צלייה ענק חום אחיד,
ובעזרת לחצן הוודפייר והפלט עץ שמוסיפים לתא היעודי מקבלים גם את אפקט העשן והטעם של על האש.
#בשיתוף שריג
חורצים את הדניסים שתי וערב כמו שרואים בסרטון משני צדדיו,
ממליחים את הדגים משני הצדדים
במכתש ועלי שמים את המרווה, הכוסברה, הנענע והשום
וכותשים מעט
מכניסים לתוך הבטן של הדג את המלית שכתשנו.
בקערה שמים את תבלין העל האש או הגריל ואת השמן ומערבבים, מורחים את הדגים משני הצדדים
מדליקים את הנינג׳ה גריל מצב גריל 16 דקות חום הכי גבוה
שמים במגירה היעודית את העצים בעישון עדין ולוחצים על כפתור ה woodfire
ברגע שהגריל ירשום add food
מניחים את הדגים על משטח הצלייה 8 דקות כל צד
להגשה אפשר בזהירות עם שתי כפפות שמיועדות לחום להגיש ישירות עם פלטת הגריל
בתאבון