חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית גפילטעפיש

גפילטעפיש

נשבע לכם לגפילטעפיש סתם יש שם רע

זה ממש טעים,

אני אגיד לכם מה אני חושב, שכל המכירה של המוצר הזה בצנצנות בסופר עשתה לזה עוול,

תקשיבו תכינו את זה בבית אתם לא תאמינו כמה שזה טעים 

אני ומורן חיסלנו סיר שלם לבד,

אז תכינו את המתכון מבטיח שלא תתחרטו,

תקנו לכם איזה קרפיון אחד ישראלי טרי אולי יצא לכם גם ביצים בפנים אז בכלל תהיו מאושרים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקציצות:
קילו קרפיון ישראלי טרי טחון פעמיים
2 גזרים קצוצים במעבד מזון
1 בצל קצוץ במעבד מזון
כוס קמח מצה
2 ביצים
כף מלח
כפית פלפל שחור
כף סוכר
לציר:
4-5 גזרים פרוסים (שמים אותם בסיר מחוץ לרשת כותנה)
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
חצי חבילת פטרוזיליה
2 בצלים פרוסים
ראש הקרפיון והאידרה
ליטר וחצי מים
כף מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

לקחתי קילו קרפיון טחון שביקשתי מהדייג לטחון אותו פעמיים,
הוספתי אליו שני גזרים ובצל אחד שטחנתי במעבד מזון,
הוספתי 2 ביצים, כוס קמח מצה, כף מלח שטוחה, כף סוכר וכפית פלפל שחור
ערבבתי והכנסתי למקרר לחצי שעה.
קיבבתי קציצות של 50 גרם ומעכתי מעט לצורה של דיסקית

לציר:
לקחתי 4 גזרים ופרסתי לפרוסות עם חותכן מרוקאי בכל זאת!!
(זה ישמש לגזר המפורסם), שמתי בסיר.
לקחתי רשת כותנה לבישול ושמתי 2 בצלים פרוסים, חופן פטרוזיליה חופן סלרי, שורש פטרוזיליה ושורש סלרי , את ההידרה והראש של הקרפיון לבקש מהקצב שלא יזרוק, קשרתי והוספתי לסיר עם ליטר וחצי מים, כף מלח, כפית פלפל שחור ו-2 כפות סוכר
בישלתי כשעה וחצי עד לקבלת ציר טעים בטירוף
הוצאתי את הרשת (וחסכתי את שלב הסינון).
העברתי את הציר לסיר סוטאג׳ הכנסתי את הקציצות ובישלתי כשעה-שעה ורבע
זהו חברים

מקררים במקרר ומגישים
אפשר לאכול את זה גם גם למרות שלא אמורים
(אשתי אהבה את זה חם)

נשבע שזה טעים
בתאבון
וחג כשר ושמח

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת