חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית טלה חגיגי עם כרישות ממולאות באורז

טלה חגיגי עם כרישות ממולאות באורז

רבע טלה חגיגי עם כרישות ממולאות באורז 

סוף סוף המציאו את הסיר המושלם שיודע להכיל את כל השגעונות שלי

נראה לי שהסיר הזה הולך להפוך לסיר הכי שימושי שלי

למה?ֿ

כי הוא אובלי!!!

זה גאוני ואיך לא חשבו על זה קודם…

יש פה מתכון שיגעון טעים ברמות וחגיגי

כזה שיגנוב את כל ההצגה

#בשיתוף פודאפיל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

רבע טלה טרי
כף גדושה מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כף תערובת ראב למעשנה שאוהבים(אפשר תבלין גריל)
כף נענע יבשה
2 כפות שמן זית לפתיחת התבלינים
3 גבעולי כרישה
למילוי האורז:
2 כוסות אורז עגול שטוף
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן סלרי קצוץ
חופן נענע קצוצה
חופן בצל ירוק קצוץ
עגבנייה אחת קצוצה
2 שיני שום כתוש
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
כף חמוציות מיובשות
כף מלח, כפית פפריקה, חצי כפית פלפל שחור
לרוטב:
4 כוסות מים רותחים
4 כפות רכז רימונים
מיץ מלימון אחד
כף מלח
כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

ראשית מערבבים בקערה את התבלינים של הטלה עם מעט שמן זית
מורחים את הטלה היטב מכל הכיוונים.
מערבבים את כל חומרי המילוי של הממולאים
לוקחים את הכרישות וקוטמים את הקצוות,
חורצים לאורך הכרישה ומפרידים את הדפים
שמים את המילוי בקצה ומקפלים למשולש ועוד משולש ועוד משולש ואז את הקצה סוגרים כמו מעטפה כלפי פנים
(ראו דוגמא בסרטון).
מסדרים את הממולאים בסיר
מניחים מעל את הטלה
לוקחים 4 כוסות מים רותחים, מוסיפים 5 כפות רכז רימונים, כף מלח, חצי כפית פלפל שחור ומיץ מלימון אחד מערבבים הכל היטב
ויוצקים לתוך הסיר
מכסים במכסה ומכניסים לתנור 170 מעלות 5 שעות

ֿבתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת