הכל עניין של אזון בחיים
אז הגיע הזמן לאזן עם פיצה טעימה בטירוף מפוצצת חלבון וקלה להכנה ,
מתאימה במיוחד למושפעי אימונים
אבל גם לנישנוש ערב כייפי מול הטלוויזיה
הכל עניין של אזון בחיים
אז הגיע הזמן לאזן עם פיצה טעימה בטירוף מפוצצת חלבון וקלה להכנה ,
מתאימה במיוחד למושפעי אימונים
אבל גם לנישנוש ערב כייפי מול הטלוויזיה
לתחתית הפיצה: |
3 קופסאות טונה במים |
כף גדולה גבינת ריקוטה 5 אחוזים (150 גרם) |
רבע כפית שאטה גרוס |
חצי כפית אורגנו |
2 ביצים |
נייר אפייה ״סנו סושי״ |
לרוטב: |
חצי פחית שימורים עגבניות מרוסקות במיץ |
חצי כפית מלח |
חצי כפית סוכר |
כפית אורגנו |
100 גרם מוצרלה מגורדת |
תוספות שאוהבים: זיתים, פטריות, בצל, תירס , פלפל חריף או כל דבר שבא בטוב על פיצה |
בקערה מערבבים בעזרת מזלג את כל מרכיבי התחתית עד לקבלת תערובת אחידה
לוקחים נייר אפייה וחותכים בצורה עגולה כגודל התבנית,
אני מקפל את הנייר לחצי ואז שוב לחצי, עושה משולש ואז שם במרכז התבנית, חותך רק פינה אחת בצורה מעוגלת ואז נוצר לי עיגול מי שלא הבין צירפתי בסרטון הסבר מהיר.
מרדדים את תערובת הטונה על נייר האפייה
מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל-15 דקות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
שמים רוטב על תחתית הפיצה ושומרים על שוליים יבשות
מוסיפים גבינת מוצרלה ותוספות
ומכניסים לתנור ל-12-13 דקות נוספות
מגישים באהבה
ובלי רגשות אשמה
בתאבון