חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שניצל עוף עם תירס בנינג׳ה גריל

שניצל עוף עם תירס בנינג׳ה גריל

מתכוני חזרה ללימודים תמיד זורקים אותי לשניצל תירס, לפתיתים למאכלים מנחמים שהיו מחכים לנו בבית שהיינו חוזרים מהלימודים...

אז על שניצל תירס כולם שמעו וכולם מכירים,

אבל האם שמעתם פעם על שניצל עם תירס???

אז בואו תראו מתכון מדהים לפילה עוף מצופה פירורי לחם ותירס

שהכנתי ״באיר פריי בנינג׳ה״

*השתמשתי בנייר האפייה הגאוני של סנו שמיועד למכשירי הנינג׳ה גריל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו פילה עוף נקי וטרי
4 ביצים
כף חרדל
כף פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית אבקת חרדל (לא חייב, רק אם יש)
1 כוס קמח לבן
חבילת פירורי לחם מוזהבים
קופסת תירס מסוננת מנוזלים
2 כפות שומשום
ספריי שמן (לא זית)
נייר אפייה ״סנו״ לנינג׳ה גריל

אופן ההכנה

לקערה שוברים 4 ביצים, מוסיפים את החרדל, הפפריקה, המלח, הפלפל שחור ואבקת החרדל ומערבבים עד איחוד.
בקערה נוספת שמים את הקמח
ולתוך הקמח מכניסים את פילה העוף ומערבבים כך שכל פילה עוף יקבל מעטפת קמח.
בקערה השלישית שמים את פירורי הזהב, את התירס (שסיננו מנוזלים) ואת השומשום ומערבבים.
מתחילים לצפות :
לוקחים פילה אחד ומנערים מעודפי קמח, טובלים בתערובת הביצה ומיד לפירורי הלחם
עובדים עם היד החלשה רק ברטוב (ביצה) והיד החזקה תמיד יבשה,
עם היד היבשה מצפים את פילה העוף ומהדקים
(ההידוק חשוב כדי שהתירס יתפס)
חוזרים על הפעולה עם שאר הפילטים.
לוקחים את סלסלת האיר פריי ושמים את נייר האפייה המחורר של סנו שמיועד לתבנית הנינג׳ה גריל,
משפריצים מעט שמן (לא זית) ומסדרים 6 יחידות של הפילטים המצופים, משפריצים על הפילטים מעט ספרי שמן
מכניסים לנינג׳ה גריל מצב איר פריי 200 מעלות 18 דקות סה״כ
(אחרי 9 דקות מבצעים היפוך)
חוזרים על הפעולה עם שאר הפילטים
מגישים באהבה עם פתיתים וסלט או כל תוספת שאוהבים
ויש לכם ארוחה נהדרת
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת