הנה מתכון שכל אחד יכול להכין
והוא פשוט תענוג לנשנוש
כנפיים ורבעי תפוחי אדמה בבירה ודבש
בטעם אלוהי
הנה מתכון שכל אחד יכול להכין
והוא פשוט תענוג לנשנוש
כנפיים ורבעי תפוחי אדמה בבירה ודבש
בטעם אלוהי
קילו כנפיים |
4 תפוחי אדמה אדומים חתוכים לרבעים |
3 כפות דבש |
3 כפות שמן זית |
כפית מלח |
כפית פלפל שחור |
כפית פפריקה |
4 שיני שום כתוש |
3 כפות סויה |
בקבוק בירה לבנה |
נשים בסיר 3 כפות שמן זית
נסדר את הכנפיים ותפוחי האדמה
כאשר כולם חייבים לגעת בתחתית הסיר לכן השתמשו בסיר סוטאג׳ רחב
נזלף מעל הכל דבש
נשים על האש לכ-7-8 דקות ונערבב מידי פעם עד שמקבל מעט צבע יפה.
מוסיפים את המלח, הפפריקה, הפלפל השחור והשום הכתוש
מערבבים ואחרי דקה מוסיפים את הסויה
מערבבים שוב ומוסיפים בקבוק בירה לבנה,
מכסים ומבשלים אש גבוהה 20 דקות.
פותחים את המכסה ומנמיכים לאש בינונית עד שכל הרוטב מצטמצם אל תוך הכנפיים ותפוחי האדמה
מקשטים עם בצל ירוק ֿ
ובתאבון