חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית לביבות אמנון וזוקיני על לאבנה שמן זית וזרעי עגבניה

לביבות אמנון וזוקיני על לאבנה שמן זית וזרעי עגבניה

מתכון קייצי, קליל והכי חשוב טעים בטירוף למנת שף שכל אחד יכול להכין

בלי בעייה,

לביבות אמנון וזוקיני על לאבנה, זרעי עגבניה ושמן זית

מגישים עם סלט מרענן ויש לנו אחלה ארוחה לימי הקיץ

אני בחרתי באמנון ישראלי טרי שזהו דג מאוד אהוב על הישראלים עם טעמים עדינים שמתאים בול למנה מהסוג הזה

אז בואו למתכון…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

3 פילה אמנון ישראלי טרי (קצוץ על הסכין)
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
2 שיני שום קצוצות
בצל לבן מגורד
2 זוקיני מגורר סחוט מנוזלים
כפית מלח
כפית כמון
כפית קימל טחון
חצי כפית פלפל שחור
כף קמח
1 ביצה
כף פירורי לחם
מעט גרידת לימון
חצי כוס שמן זית
לאבנה טריה
עגבניה לסחיטה
זעתר להגשה

אופן ההכנה

בקערה שמתי את הפילה אמנון הקצוץ, פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה, שום כתוש, בצל מגורד, זוקיני מגורד, התבלינים, הביצה, הקמח ופירורי הלחם ונתתי בערבבת עד איחוד..
יצרתי בעזרת ידיים רטובות קציצות ושיטחתי לדיסקיות דקות
במחבת יציקה שמתי חצי כוס שמן זית וטיגנתי 4 דקות כל צד עד הזהבה יפה.
בצלחת מרחתי לאבנה
שמתי במרכז את לביבות האמנון-זוקיני
סחטתי מעל עגבניה
הוספיתי שמן זית, זעתר וסחיטת לימון בביס
וזהו חברים
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת