כדי להבין איך נולד הטעם הזה צריך לחזור אחור…
שבוע שעבר העליתי פעילות פרס בת׳רדס שבה החלטתי לחלק מכשיר נינג׳ה קרימי להכנת גלידות למי שיתן את הטעם הכי מקורי שיקרא ״הטעם של הת׳רדס״
עוקבת שלי הציעה שילוב מעניין של בננה, אבוקדו ומייפל וזכתה בפרס השווה הזה
המשימה שלי היתה לבדוק את הטעם
אז החלטתי להכין אותו ב-2 ורסיות שונות
אחד שיהיה סורבה פרווה אותו הכנתי רק מאבוקדו בננה מייפל וקצת ליים
והשני אותו דבר בתוספת חלב וחלב מרוכז ,
אה וגם שידגתי עם שוקולד צ׳יפס
הטעם הפתיע ממש
והמרקם חלומי