בשנה האחרונה דפי האורז נכנסו חזק למטבח שלנו
אישתי מכינה איתם ים של מתכונים
לארוחות ערב, קינוחים, עם גבינות עם ממרחים
החלטתי לנסות משהו ווואלה יצא גאוני
קבלו מתכון
בשנה האחרונה דפי האורז נכנסו חזק למטבח שלנו
אישתי מכינה איתם ים של מתכונים
לארוחות ערב, קינוחים, עם גבינות עם ממרחים
החלטתי לנסות משהו ווואלה יצא גאוני
קבלו מתכון
500 גרם בשר טחון |
כף גדושה אריסה חריפה |
כף מלח |
כפית פלפל שחור |
1 שן שום |
כפית כמון |
חבילת דפי אורז |
שמן |
במעבד מזון שמים את הבשר הטחון והתבלינים ומעבדים עד שהכל טחון היטב ומעבירים לשק זילוף.ֿ
לוקחים דף אורז וטובלים במים קרים לדקה
לאחר מכן מעבירים את הדף למשטח יבש ונקי,
מזלפים את הבשר לכל האורך
מגלגלים כמו סיגר (ראו בסרטון)
שמים על מגש עם נייר אפייה וחוזרים על הפעולה עם כל התערובת.
מורחים את כולם בשמן,
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות 22 דקות
מגישים בלחמניה עם קטשופ, חרדל, כרוב כבוש, חמוצים
או כל מה שאוהבים
ובתאבון