אלו הקציצות הקטנות בעולם
והילדים שלכם הולכים להשתגע מהן
כי מה לעשות העין אוכלת לפני וחייבים להיות יצירתיים ולחדש לילדים.
כדי להמחיש כמה קטנות הן יצאו
תדמיינו 6 קציצות על כף
יצאו 121 מיני קציצות מחצי קילו בשר טחון
בקיצור סיר שהוא חלום
אלו הקציצות הקטנות בעולם
והילדים שלכם הולכים להשתגע מהן
כי מה לעשות העין אוכלת לפני וחייבים להיות יצירתיים ולחדש לילדים.
כדי להמחיש כמה קטנות הן יצאו
תדמיינו 6 קציצות על כף
יצאו 121 מיני קציצות מחצי קילו בשר טחון
בקיצור סיר שהוא חלום
בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות עד לאיחוד
יוצרים כדורים הכי קטנים שאתם יכולים בגודל מטבע עשרה שקלים (אמורים לצאת כ-100 קציצות) ומגלגלים בעזרת ידיים רטובות.
בסיר סוטאג׳ רחב שמים 4 כפות שמן זית, מטגנים את הבצל והסלרי כ-10-12 דקות
מוסיפים כף פפריקה מערבבים ומנמיכים את האש.
בשלב הזה מוסיפים את הקציצות ונותנים להם להיטגן כמה דקות על אש קטנה. הפעולה הזאת גורמת לקציצות להיסגר ולקבל את טעמי הבצל והפפריקה,
מידי פעם תנערו את הסיר שהקציצות יקבלו טיגון מכל הצדדים.
בנתיים לוקחים קערה ושמים בה כוס וחצי מים רותחים,
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, כף ראס אל חנות (של יאבלולו שמבלולו), כפית פלפל שחור, מערבבים היטב ויוצקים מעל הקציצות
(שימו לב שכמות הנוזלים הזאת טובה רק לסיר סוטאג׳ רחב,
אם תעשו בסיר עמוק הקציצות העליונות לא יקבלו נוזלים).
מכסים ומבשלים כ-15 דקות,
לאחר מכן מוסיפים אפונה עדינה (מופשרת) ומבשלים 15 דקות נוספות עם מכסה סגור
(סהכ 30 דקות בישול)
זהו הסיר שלנו מוכן.
תגישו עם אורז
ובתאבון
ספרו לי בתגובות איך יצא לכם