הכנתי לכם בוריקה בשר וביצה קלה להכנה וטעימה בטירוף
בטיגון באויר חם בנינג׳ה גריל..
למי אין חלום לאכול בוריקה נטולת שמן בלי מצפון
ועוד עם בשר (!)
התוצאה מדהימה
הכנתי לכם בוריקה בשר וביצה קלה להכנה וטעימה בטירוף
בטיגון באויר חם בנינג׳ה גריל..
למי אין חלום לאכול בוריקה נטולת שמן בלי מצפון
ועוד עם בשר (!)
התוצאה מדהימה
במעבד מזון שמים צרור פטרוזיליה, חצי בצל לבן, 2 שיני שום, רבע פלפל חריף, 2 כפות זיתים ירוקים ללא גלעין,
ונותנים 2-3 פולסים.
מוסיפים פנימה חצי קילו בשר טחון, כף מלח, כפית פלפל שחור, כפית כמון ונותנים עוד 2 פולסים לאיחוד.
שוברים לקערית ביצה וטורפים
לוקחים עלה סיגר, מורחים בביצה שמים באמצע חופן של בשר ומייצרים גומה (חור),
שוברים פנימה ביצה ומקפלים לחצי ירח.
מהדקים, גם אם לא נסגר הרמטית אל תדאגו בזמן הטיגון באויר חם הם ידבקו.
לסלסלת הנינג׳ה נותנים מריחה קלה של שמן, מניחים את הבוריקות ומפעילים ל-10 דקות 200 מעלות טיגון באויר חם.
מגישים עם טחינה, אריסה, חריף ,חמוצים
וכל מה שאוהבים
בתאבון