חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית תבשיל בשר וחומוס מרוקאי מוגש עם קוסקוס

תבשיל בשר וחומוס מרוקאי מוגש עם קוסקוס

אחת לכמה זמן תוקף אותי רצון לאוכל מבושל של פעם,

זה קרה היום בארוחת הצהריים,

רצתי לקנות בשר צלעות מספר 2, חיברתי אותו לחומוס גרגירים לפלפלים יבשים ומתוקים, למח עצם

ובישלתי מלא זמן..

הכנתי גם קוסקוס וקיבלתי ארוחת צהריים מנחמת עם טעמים עמוקים וריחות של בית.. אתם חייבים להכין במהרה

ולא לא חייב באמצע שבוע זה בהחלט גם סיר לסופ״ש או לחג

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

קילו וחצי צלעות מספר 2- חתוך לקוביות
שני עצמות מח עצם(לא חובה)
עלי דפנה
6 פלפל שושקה חצוי ונקי מגרעינים
10 שיני שום חצויות
3 פלפל יבש מתוק
2 פלפל סודני חריף יבש
כף מלח
כף כמון
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית פלפל שחור
– כפית כורכום
חבילת כוסברה
חצי קילו חומוס גרגירים מבושל למחצה או משקית קפואה
3 כפות שמן זית
קוסקוס קנוי או מוכן לפי אחד ממתכוני הקוסקוס שלי- ראו באתר

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ רחב שמים 3 כפות שמן זית
מטגנים את קוביות הבשר כדי לסגור אותם מכל הצדדים
מתבלים בכפית פלפל שחור גרוס וכפית מלח גרוס.
מוסיפים עלי דפנה ו-2 ליטר מים
מכסים ומבשלים כשעה (אנחנו לא רוצים שהבשר יהיה מוכן לגמרי).
לוקחים מחבת שמים 3 כפות שמן זית ומטגנים את פלפל השושקה החצוי והנקי מהגרעינים.
מוסיפים 10 שיני שום חצוי ואת הפלפלים היבשים,
ברגע שהפלפלים קיבלו מעט צבע שופכים ומאחדים את כל המחבת לסיר עם הבשר
מוסיפים את מח העצם,
מוסיפים את החומוס גרגירים,
מוסיפים את התבלינים,
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה גס,
מכסים ומבשלים על אש נמוכה בין שעתיים לשלוש
מומלץ להגיש עם קוסקוס או אורז
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת