אכלתי בוינה את השניצל וינאי הכי טעים בעולם!!! נשבעתי שכשאחזור לארץ אכין שניצל וינאי אמיתי אבל בנינג׳ה גריל..
אם הוינאים היו יודעים שאחרי 200 שנה שהמציאו את השניצל יקום בלוגר משועמם ויהרוס להם תרבות שלמה של שמן עמוק
היו סוגרים את שעריהם לתיירים..
האמת כשניגשתי למתכון לא ידעתי איך הוא יצא במצב איר פריי (טיגון באויר חם) חששתי שאולי הכפלים המדוברים בשניצל לא יצאו כמו שצריך
זה אשכרה לשים את השניצל הענקי הזה בסלסלה של הנינג׳ה ולקסוס ציפורניים בתקווה שיצא מושלם.
יחד עם זאת הייתי מלא תקווה שההתכווצות של הבשר בחום של ׳האוויר חם׳ ידחוף את הכפלים החוצה והתוצאה – לא פחות ממדהימה