חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית רביו-צ׳יפס רביולי במילוי גבינות קריספי במיוחד למשחקי היורו

רביו-צ׳יפס רביולי במילוי גבינות קריספי במיוחד למשחקי היורו

קבלו את הרביוצ׳פס – רביולי צ׳יפס קריספי במילוי גבינות

אז לכבוד משחקי היורו הכנתי לכם את הנשנוש המושלם הוא גם קריספי ופריך וגם נימוח

מה צריך יותר מזה

ובעזרת בצק הפסטה המרודד, המצונן והמוכן לעבודה של שמרית זה הפך את זה לקל יותר 

אתם חייבים להכין…

@בשיתוף שימרית

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת בצק לפסטה מרודד ומצונן שמרית
2 כפות שמן זית
פרמז׳ן מגורד
למילוי:
100 גרם גבינת תבור או טובורג
100 גרם מוצרלה מגורדת
50 גרם גבינת שמנת באחוזים גבוהים
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
1 ביצה
כף קמח
למטבל פסטו מהיר:
חבילת עלי בזיליקום שטופים ומופרדים מגבעולים
4 עלי נענע
2 שיני שום
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מערבבים את הגבינות, הביצה, הקמח והתבלינים ומרסקים בעזרת מזלג לאיחוד,
מעבירים לשק זילוף
פותחים את חבילת הבצק על השיש עם הנייר שבחבילה וחוצים באמצע,
מורחים בצד אחד ביצה
בעזרת שק זילוף זולפים גפרורים לאורך כל הבצק,
מכסים בחלק השני של הבצק,
ובעזרת צ׳ופסטיק מהדקים לאורך כל הבצק,
ניתן לסגור את הקצוות ובעזרת קש לשאוב את האויר
חותכים באמצעות גלגלת רביולי למלבנים.
בסיר עם מים רותחים שמים כף מלח ומבשלים 2 דקות את הרביולי
מוציאים לתבנית עם נייר אפייה שמשחנו בשמן זית ומסדרים את הרביולי
מפזרים גבינת פרמז׳ן ומכניסים לתנור 180 מעלות כ-15 דקות עד שמזהיב
בזמן הזה טוחנים במעבד מזון את מרכיבי הפסטו,
וברגע שיוצא מהתנור מורחים את הצ׳יפסים בנדיבות
מגישים באהבה,
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת