חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קרפצ׳יו ענבי סייבל וגבינת קממבר

קרפצ׳יו ענבי סייבל וגבינת קממבר

מי לא מכיר את עינב הסייבל של ענבי טלי , ֿ
המרענן הרשמי של הקיץ
הוא פציח הוא קריספי, הוא מתוק הוא ללא חרצינים ויש בו טעם מעט מוסקטי כזה,
בקיצור הענב המושלם,
אז חשבתי מה יכול להחמיא לזן הזה אם לא מנה שתיתן לו את קדמת הבמה,
ונולד הרעיון להכין קרפצ׳יו ענבים
ווואו כמה שזה ייצא טעים…
בשבוע שעבר ביקרתי במושב לכיש שם מייצרים את הענבים שכולנו אוהבים, ענבי טלי,
מה אגיד לכם גאווה ישראלית
בין חברות הענבים המובילות בעולם, עם זנים יחודיים רק לטלי ועם איגוד של 66 משפחות חקלאים שנושמים ענבים וקמים כל בוקר כדי לעשות מה שהם כל כך אוהבים, וזה חקלאות!!
זה הסוד לענבים המיוחדים, טוב וגם המון טכנולוגיה,
משפט אחד שלא עוזב אותי, הידעתם שלוקח 15-19 שנים לגידול זן חדש??
וכן יש זן אחד חדש שטעמנו והולך להיות וואו בעתיד.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

30 ענבי סייבל קריספיים חתוכים דק לפרוסות
5 אגוזי מלך קצוצים
חופן עלי רוקט
2 צנוניות פרוסות
רבע בצל סגול פרוס
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית חומץ בלסמי
כף שמן זית
כף חומץ בלסמי מצומצם
גבינת קממבר
מעט דבש

אופן ההכנה

פורסים את הענבים ומסדרים על צלחת שטוחה לבנה
בתבנית קטנה מניחים את גבינת הקממבר לאחר שחרצנו אותה שתי וערב , שמים מעט שמן זית ודבש ומכניסים לתנור ל-20 דקות 180 מעלות.
בקערה מערבבים עלי רוקט, בצל סגול, צנונית,
את המלח, הפלפל, שמן הזית והחומץ הבלסמי, ומערבבים
על צלחת הענבים מפזרים מעט מלח, מעט שמן זית ומעט בלסמי מצומצם, מפזרים את אגוזי המלך
שמים במרכז את הסלטון ומעליו את גבינת הקממבר הצלוייה
מקשטים עם פרחי מאכל (לא חובה)
מגישים עם טוסטונים חמים
ומתענגים…

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת