איך מנה חדשה נולדת?
לפעמים זה קורה די בטעות,
כמו שקרה לי אתמול,
קניתי מצרכים להכנת ״קוסא מחשי״ בשרי
בזמן שאני מרוקן את הקישואים אני מגלה קפיצים יפייפים מתוכן הקישוא
(בראש אני אומר מה יותר טעים מהבפנים של קישוא)..
בדרך כלל אני מוסיף את התוכן לרוטב וזה מעשיר אותו,
אך כאן הם היו כל כך יפים,
שנייה לפני שאני בא להשתמש בבשר טחון אני אומר לעצמי למה שלא אשאיר את הקישואים צמחוניים ואאלתר עם הבשר קציצות קפיץ של קישואים.
דמיינתי את המנה וידעתי שהיא תצא מדהימה…
מילאתי את הקפיצים בבשר טחון מתובל היטב,
טיגנתי, הכנתי רוטב אדום פשוט ונתתי לזה שעה וחצי אש קטנה
כמה פשוט ככה טעים!
קים הבת הגדולה שלי הגיעה אלי בסוף הארוחה אחרי שלא נשאר זכר לסיר ואמרה לי אבא זו הקציצה הכי טעימה שאכלתי
אתם וודאי יכולים להרגיש את הסיפוק והאושר שלי..
זה באמת יצא טעים ומיוחד סטייל מוסקה אבל יותר אפילו.
אז בואו למתכון