חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קציצות סלמון עטופות במנגולד עם לימון כבוש וחומוס מנה סופר חגיגית

קציצות סלמון עטופות במנגולד עם לימון כבוש וחומוס מנה סופר חגיגית

קציצות סלמון חגיגיות עטופות במנגולד עם חומוס גרגירים ולימון כבוש,
אז ראש השנה מתקרב בצעדי ענק ולי חשוב שיהיה לכם מבחר של מתכונים חגיגיים שיקשטו לכם את השולחן ואת השנה הבאה עלינו לטובה

לפני שאתם שואלים על הסירים היפיפיים אספר לכם שפודאפיל הוציאו סט סירי הצ׳ארם חגיגיים עם ידיות דמוי עור ותיפורים שמקנים לסיר מראה יוקרתי,
זה סט מושלם לחג גם כמתנה וגם לעצמכם.
כמובן שיש לנו קוד קופון לאתר פודאפיל אז תנצלו את זה
Kobi20
יעניק לכם 20 אחוזי הנחה על כל האתר בנוסף למבצעים הקיימים ולא תאמינו באיזה מחיר סט הסירים הזה.ֿ

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקציצות:
700 גרם סלמון טחון
חצי בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
צרור כוסברה
כף שטוחה מלח
כפית כמון
חצי כפית קימל
חצי כפית שאטה גרוס
חצי כוס פירורי לחם (או 2 פרוסות לחם רטוב)
1 ביצה
חבילת עלי מנגולד
לרוטב:
2 פלפל אדום שרוף וחתוך לרצועות
1 פלפל חריף שלם (למי שאוהב)
10 שיני שום פרוסות
חצי כוס שמן זית
4 פלפלים יבשים מתוקים שלמים
4 חתיכות לימון כבוש
חבילת כוסברה
כף רסק עגבניות
כף אריסה מתוקה
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן
כף מלח
כף כמון
כף קימל
2 כוסות חומוס גרגירים משימורים או קפוא
2 כוסות מים

אופן ההכנה

בקערה נשים את הדגים הטחונים ואת שאר מרכיבי הקציצות,
נערבב עד לאיחוד
וניצור קציצות עגולות.
חולטים במים חמים על הגז 2-3 דקות את עלי המנגולד (החלק הירוק בלבד) ומוציאים למסננת.
נעטוף כל קציצה בעלה מנגולד בחלק העליון ונהדק היטב.
נחמם מחבת עם כ-ס״מ 1 שמן זית ונצרוב את הקציצות כשהחלק של הפתח כלפי מטה והחלק החלק כלפי מעלה (צורבים רק את החלק התחתון 2 דקות זה כדי לסגור את הקציצה)ֿ
לאחר מכן נוציא לצלחת .

לרוטב:
ֿ בסיר סוטאג׳ רחב שמים את המרכיבים לפי הסדר הבא: שמן זית (שהשתמשנו לטיגון הקציצות), שום, גמבות – נטגן היטב ונזהר שהשום לא ישרף.
נוסיף אריסה, את הפלפלים היבשים, פפריקה, כמון, מלח ונפתח את הכל בשמן.
נוסיף את החומוס ונערבב,
נוסיף כוסברה קצוצה,
נוסיף את המים הרותחים וכף רסק ונערבב
נכסה את הסיר ונבשל כ-30 דקות עד שהירקות מגירים נוזלים ומתרככים והרוטב הופך סמיך.
נוסיף לסיר את הקציצות והלימון הכבוש
נכסה ונבשל על אש קטנה עוד כשעה וחצי

נגיש באהבה עם חלה או תוספת שאוהבים
ובתאבון

שנה טובה

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת