חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קציצות ברוטב חצילים ועגבניות מגי

קציצות ברוטב חצילים ועגבניות מגי

תקופה לא פשוטה עוברת על כולנו..

חוסר האנרגיות והחבשבות על החטופים ועל החיילים מורגשות אצל כולנו..

כל השבוע אכלתי רק שטויות,

כל יום קמתי אמרתי יאללה אני יוצא להביא מצרכים לצלם מתכון

ולא הצלחתי

לא היה לי ממה לשאוב אנרגיה ופשוט נשאבתי לחדשות..

היום קמתי ואמרתי זהו קובי תתאפס על עצמך (!)

עם הנצח לא מפחד !

חייבים להמשיך אף אחד לא ישבור אותנו (!)

כל מה שרציתי זה אוכל מנחם שיעטוף אותי ואת משפחתי

ואין יותר מנחם מחציל שמתפרק עם עגבניות לתוך רוטב עם קציצות

תסמכו עלי שאין יותר מנחם מזה

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקציצות:
קילו בשר טחון
כוס פירורי לחם
ביצה אחת
כף פפריקה
כף שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית גדושה ראס אל חנות
בצל קצוץ אחד
חופן פטרוזיליה קצוצה
לטיגון:
כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
לרוטב:
2 בצלים חתוכים לקוביות
5 כפות שמן זית
10 עגבניות ״מגי״ מקולפות
2 חצילים קטנים חתוכים לקוביות גדולות
חצי כף מלח גס
כף מלח
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית ראס אל חנות
כף סוכר

אופן ההכנה

חותכים חצילים לקוביות גדולות מוסיפים מלח גס ומערבבים
לוקחים את עגבניות המגי חורצים, שמים במים רותחים ומקלפים
לאחר מכן חותכים לרבעים.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי הקציצות
יוצרים כדורים ויוצרים צורות אליפסה
מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק
לרוטב:
מטגנים 2 בצלים על 5 כפות שמן זית
ברגע שמטוגן מוסיפים את העגבניות והחצילים מכסים עם מכסה ל-10 דקות
כדי שיוציאו מיצים ויקבלו מעט צריבה.
מוסיפים את הרסק והתבלינים ופותחים בשמן,
מוסיפים את המים החמים,
מסדרים את הקציצות ,
מכסים מנמיכים את האש ומבשלים שעה וחצי,
מידי פעם מנערים את הסיר כדי שלא ידבק
מגישים עם אורז לבן
ובתאבון
עם ישראל חי

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת