חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית קבב על לחמה בעג׳ין בטורטיה

קבב על לחמה בעג׳ין בטורטיה

המנה הבאה היא גאונית בעיניי ואסביר גם למה?

תקף אותי רעב רגיל בשעת צהריים ואמרתי לעצמי שאני אכין לעצמי קבב בנינג׳ה גריל…

אבל אז השתלטה עליי האהבה עצמית ובמקום להגיש לעצמי קבב כמו כל אדם נורמלי בפיתה או משהו, החלטתי שבא לי קבב על לחמה בעג׳ין

ואז אמרתי מה עכשיו להכין בצק, אין כוח..

אז הכנתי על טורטיה

ותקשיבו זה יצא טעים ברמות שאמרתי לעצמי פאק איך עד היום לא הכנתי כזה

7 דקות בנינג׳ה 200 מעלות ויש לחמה בעג׳ין,

מלא טחינה ומשם הכל היסטוריה,

טורקיה הגיעה לישראל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

300 גרם בשר טחון שומני(אסאדו,אונטריב, צוואר)
3 טורטיות
2 חתיכות גמבה
חצי עגבניה
2 שיני שום
חופן פטרוזיליה
רבע פלפל חריף
רבע בצל סגול
כף רסק עגבניות
כפית רכז רימונים (לא חובה)
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
לקבב:
300 גרם בשר טחון שומני(אפשר לשלב שומן כבש)
חצי בצל לבן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
טחינה- להגשה

אופן ההכנה

במעבד מזון שמים את הבשר, הירקות, התבלינים והרסק ומעבדים כ-20 שניות.
מחלקים ל-3 ושמים במרכז כל טורטיה מהמלית,
מהדקים על כל הטורטיה שכבה דקה של בשר
מחממים נינג׳ה גריל ל-200 מעלות 21 דקות.
מכניסים כל לחמה בעג׳ין ל-7 דקות בדיוק.
בקערה שמים את כל חומרי הקבב ומערבבים,
משפדים שלושה שיפודים,
מחממים את הנינג׳ה מצב גריל
מכניסים את השיפודים לצלייה של כ-3 דקות צד אחד ו-2 דקות הצד השני
מגישים על הלחמה בעג׳ין עם טחינה ופטרוזיליה
ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת