קבלו מנה לפנתיאון שיכולה לשבור לכם את שגרת הדגיםהרגילים חגיגית במיוחד לחגים ומועדים.
לפני שאני מציג אותה
אתם מכירים מישהו שלא אוהב סלמון?
סלמון טרי נורווגי זה דג מחבר, דג שאין לו ימין ושמאל זה דג שאם היה רץ לכנסת היה מקבל 100 אחוז קולות בקלפי.
אז היום אני מראה לכם איך להכין קבב דג סלמון ברוטב עמוק עם פולים
ובהגשה אנחנו מכסים אותו בעלי מנגולד חלוט
שמעליו יונח חתיכה של פילה סלמון ולמעשה כל צלחת שתוגש לשולחן החג,
האורח לא ידע למה לצפות הוא יתחיל בלאכול את הפילה הצרוב
ולאחר מכן יגלה מה יש למטה
זו מנה שבהחלט יכולה להפתיע
בתאבון