זה באמת תבשיל שאני רוצה שיופיע על כל שולחן חג, כי אתם באמת לא מבינים כמה טעים וחגיגי זה!!!
חייב להגיד לכם שבכל סיבוב שתעשו בשוק בתקופה הזאת, או אפילו בחנויות אתם תגלו מלא שום ירוק שהוא עונתי אתם תגלו פול טרי ירוק וזה הזמן הכי נכון לבשל את כל הפלא הזה
אז נכנסתי לסניף של הקצבים מירושלים(סניף רמלה) רשת שהיא בית מרקחת לבשרים, באמת!!! לא ראיתי דברים כאלו, לקחתי לי צוואר כבש ללא העצם, הרי אין פסח בלי כבש, ובישלתי את סיר החלומות, עוד דבר שזכור לי מסבא שלי שהוא היה מושיב אותנו לפני החגים במרפסת ונותן לנו לקלף כל מה שזז פולים אפונות וכך עשיתי גם עם ילדיי שמאוד נהנו מהמשימה.
בשיתוף הקצבים מירושלים