אז אחרי אין ספור בקשות לפרנה שלי מכל הסרטונים האחרונים
הגיע הרגע למתכון
אבל שנייה לפני שעובר למתכון
מתרגש לספר לכם על המכשיר הכי טוב שיצא לי לעבוד איתו באמת, הוא פשוט העיף לי את המוח
טאבון האובן חיצוני של נינג׳ה
למעשה מדובר במכשיר המחליף את תנור הלבנים המסורתי מעבר להכנת פיצות בצורה מקצועית בעזרת תוכניות מותאמות אישית שדרכה ניתן ליהנות מפיצה מושלמת בלחיצה כפתור, מכניסים פיצה לטאבון ומתפנים להכין את הפיצה הבאה
#בשיתוף בשיתוף ממומן שריג יבואן הרשמי
בקערת מיקסר שמים את הקמח, השמרים והמלח
מתחילים לערבל בדרגה 3 ובהדרגה מוסיפים את המים
לשים בערך כ-10 דקות
מורידים את הבצק אל השיש עושים קיפול אחד ויוצרים כדור
מכסים ל-10 דקות מנוחה.
לאחר 10 דקות יוצרים עוד קיפול ומכסים הפעם לשעה .
התהליך עד כאן תקף גם להתפחה של ה-24 שעות במקרר וגם להתפחה הקצרה.
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים של כ-200 גרם כל כדור ומגלגלים (מנסים לשמור על הכדור כמה שיותר חלק).
מקמחים 2 קופסאות יעודיות להתפחת בצק ושמים 4 כדורים בכל קופסא. מכסים ומכניסים להתפחה של 24 שעות אפשר עד 72 שעות במקרר.
מי שהלך על המקוצר מתפיח מחוץ למקרר כ-30 דקות נוספות.
מוציאים כדור ושמים על הקמח (אני משתמש בקמח סמולינה אפשר להשתמש גם ב-00 )
מרדדים עם האצבעות עד שנפתח מעט,
חוצים לחצי ירח,
מפעילים את הטאבון מצב ״פיצה״ וברגע שהטאבון קורא לנו מכניסים ולוחצים ״התחלה״ מרגע זה 2.5 דקות יש לכם פרנה מדהימה
תגישו עם כל מה שאוהבים
בתאבון