חג שבועות ממש מעבר לפינה
ואתם לא רוצים לפספס את המנה הזאת שגם מי שלא מחבב אוכל ״חלבי״ פשוט יעוף עליה
פסטה פרפדלה עם קוביות סלמון, עגבניות מיובשות ועלי מנגולד מוקפץ בחמאה ויין לבן
#בשיתוף אסם
חג שבועות ממש מעבר לפינה
ואתם לא רוצים לפספס את המנה הזאת שגם מי שלא מחבב אוכל ״חלבי״ פשוט יעוף עליה
פסטה פרפדלה עם קוביות סלמון, עגבניות מיובשות ועלי מנגולד מוקפץ בחמאה ויין לבן
#בשיתוף אסם
מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי הוראות יצרן כ-7 דקות ומסננים
(נשמור כוס ממי הפסטה להמשך)
בסיר או במחבת שמים שמן זית ומתחילים עם הטיגון של הבצל,
אחרי שמעט מזהיב מוסיפים את גבעולי המנגולד וחצי מכמות החמאה .
מוסיפים את הצ׳ילי החריף ומערבבים
לאחר 2 דקות מוסיפים את קוביות הסלמון ועליו מלח ופלפל,
מערבבים בזהירות בלי שהסלמון יתפרק
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת השום הפרוס
מוסיפים את עלי המנגולד (הירוקים)
מוסיפים כוס יין לבן ומבשלים כ-2 דק על שהאלכהול התאדה
מוסיפים את שאר החמאה וכוס מי בישול של הפסטה
מנערים בזהירות את הסיר / מחבת
מוסיפים את הפסטה ומערבבים בזהירות
מוסיפים את הפרמז׳ן
מגישים באהבה
ובתאבון