חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פיצה מרביולי

פיצה מרביולי

פיצה מרביולי כן כן אתם שומעים נכון,

השתמשתי ברביולי פטריות ששטראוס הוציאו במיוחד לשבועות

הכי חשוב כל אחד יכול להכין בקלות וזה טעים בטירוף.

בעצם לקחתי את הרביולי פטריות וייצרתי ממנו בסיס לפיצה איך עשיתי זאת?

פשוט מאוד

מלא פרמזן (גרנה פדנו) בתחתית, פרמזן זו גבינה שנמסה מהר מאוד ובטמפרטורה גבוהה הופכת להיות מקשה אחת והיא זו שחיברה לי את כל חלקי הפאזל של הרביולי

ומכאן הדרך פשוטה…

לא תאמינו כמה שזה יצא טעים ומענג..

ובאמת שכל אחד יכול להכין

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת רביולי פטריות של שטראוס (אפשר לבחור כל טעם שאוהבים)
50 גרם פרמזן או גרנה פדנו מגורד
200 גרם גבינה צהובה מגורדת (או מוצרלה)
רוטב פיצה
פטריות טריות
בצל סגול (או כל תוספת שאוהבים)

אופן ההכנה

על מגש עם נייר אפייה מפזרים את הפרמזן
מסדרים את הרביולי הטרי לאורך כל המגש (אין צורך לבשל)
מוסיפים רוטב פיצה שאוהבים,
מוסיפים גבינה צהובה או מוצרלה,
אני הוספתי פטריות טריות אבל לגמרי תוסיפו מה שאתם אוהבים
הכנסתי לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך 17-20 דקות
וזהו חברים
שיהיה בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת