חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית עוף עם חצילים, עגבניות, פלפל שושקה ואריסה שאתם פשוט חייבים להכין בהזדמנות הראשונה

עוף עם חצילים, עגבניות, פלפל שושקה ואריסה שאתם פשוט חייבים להכין בהזדמנות הראשונה

את המתכון לעוף הזה אתם חייבים לשמור ֿֿ
ומתישהו תכינו לא משנה מתי העיקר שתכינו כי אימאללה צרחנו בבית הילדים התעלפו,
רוי אמר מה זה אבא בטעם של מוסקה
אז מה היה לנו פה , עוף עם חצילים, עגבניות, פלפל שושקה ובצל ירוק.

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

4 יחדיות כרעיים מפורקות
1 חציל בלדי
מעט קמח
שמן עמוק לטיגון החציל
3 פלפל שושקה חצוי ונקי מגרעינים
4 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים
10 גבעולי בצל ירוק
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
5 כפות שמן זית
כף מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
כף כמון
כף אריסה מתוקה
כף גדושה רסק
ליטר מים רותחים
צרור כוסברה

אופן ההכנה

ראשית מחממים במחבת שמן מטגנים את החציל עד להשחמה,
‏בסיר סוטאג׳ רחב שמים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את העוף, מוסיפים את המלח והפלפל ומטגנים עד להשחמה מלאה.
‏מוסיפים גבעולי בצל ירוק בין העופות,
‏מוסיפים את פלפל השושקה החצוי,
מוסיפים את רבעי עגבניות,
‏מוסיפים את החצילים
‏חשוב לסדר את הכל שיווצר פסיפס מושלם.
‏לוקחים קערה עם המים הרותחים מוסיפים את הפפריקה, הכמון, האריסה והרסק ומערבבים היטב,
‏יוצקים לתוך הסיר, מוסיפים כוסברה ומכסים עם מכסה
‏מבשלים שעתיים על אש קטנה
לאחר מכן ‏מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות עד להזהבה (בערך 20 דקות נוספות)

‏מגישים באהבה עם תוספת שאוהבים (אנחנו אכלנו עם אורז לבן)
ובתיאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת