המתכון הזה רץ אצלנו בבית,ֿ
אנחנו מכינים אותו לפחות פעם בחודש
מגדול עד קטנה כולם אוהבים,
הוא הכי טעים בעולם,
הוא מתחסל לצ׳יק ,
הכי קל בעולם להכנה
ויש בו את כל מה שצריך לארוחה פשוטה וטעימה
במחבת שמים חצי מכמות שמן הזית ומטגנים בצל עד הזהבה
ושמים בצד.
מטגנים את שוקי העוף עם טיפונת שמן וקצת מלח, פלפל עד שמשחים מעט שמים בצד.
מרתיחים סיר עם מים רותחים וחולטים את העדשים כ-10 דקות
מסננים ושמים בצד.
לוקחים סיר סוטאג׳ רחב שמתאים לתנור,
שמים שמן זית וברגע שמתחמם שמים את האורז ומערבבים
מוסיפים את התבלינים, מערבבים
מאחדים עם העדשים והבצל המטוגן ומכבים את האש.
מוסיפים את העופות,
מוסיפים 5 כוסות מים רותחים,
זולפים סילאן על העופות,
מכסים בנייר אפייה ומכסה או רדיד אלומיניום,
מכניסים לתנור שחומם 180 מעלות למשך שעה
ובתאבון