חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית ספגטי נקניקיות מושחלות

ספגטי נקניקיות מושחלות

כולם מכירים ספגטי נקניקיות מושחלות אבל ראיתם אותו בגרסא שהנקניקיות שולטות על הספגטי?

זה מתכון שהילדים מבקשים שוב ושוב

וכמו שאתם יודעים אני שכחתי איך מבשלים בלי לצלם

אז צילמתי לכם אולי זה יפגוש מישהו שלא הכיר מי יודע…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 חבילות נקניקיות
חצי חבילה ספגטי עם חור
2 קופסאות קטנות רסק
כף מלח
כפית אורגנו
כפית סוכר
כוס מים
3 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

חותכים את הנקניקיות ל-3 או 4
משחילים כל שלוש יחידות ספגטי ל-4 יחידות נקניקיות
(מי שאוהב יחס ספגטי גבוה יותר שישים 5-6 ספגטי)
מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים כף מלח
מבשלים את הספגטי המושחל כ-8-9 דקות עד שמוכן ומסננים.

לרוטב:
לוקחים סיר עם מעט שמן זית ומטגנים קלות שום קצוץ עד שנוצר ריח של שום נעים נזהרים לא לשרוף את השום
מוסיפים את הרסק והתבלינים ומערבבים,
מוסיפים כוס מי פסטה או מים רותחים ונותנים לרוטב להצטמצם מעט
מוסיפים את הפסטה והנקניקיות מערבבים שכל הרוטב יתפס על הספגטי
מגישים באהבה
ֿ
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת