יום שישי עם אסם בישולים חלק 5
והפעם מתכון לסלט בטטה עם חצילים שהוא חובה בכל שולחן שישי
אחרי שתטעמו פעם אחת אתם פשוט תתמכרו…
#בשיתוף אסם
חותכים את החציל והבטטה לקוביות,
שימו לב לחתוך את החציל מעט גדול יותר כי הוא מתכווץ
שמים בקערות נפרדות את החציל והבטטות ומוסיפים כף קמח לכל אחד, מערבבים היטב.
מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את החציל והבטטה ,
מעבירים לרשת טפטוף או לנייר סופג ,
מעבירים את החציל והבטטה המטוגנים לקערה
מוסיפים את הבצל הירוק, שמן השומשום, השומשום הקלוי, צ׳ילי מתוק ומיץ לימון
מערבבים היטב ומגישים
בתאבון ושבת שלום