חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית נשנושי כרובית וברוקולי בפרמז׳ן

נשנושי כרובית וברוקולי בפרמז׳ן

ברוקולי וכרובית תמיד עושים לי נעים בלב

וככה כשהם קריספים עוד יותר

קבלו מתכון קליל ופשוט

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

ראש כרובית
ראש ברוקולי
150 גרם פרמז׳ן
כוס שמן זית
כף פפריקה
2 שיני שום כתושות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
נייר אפייה סנו לנינג׳ה גריל

אופן ההכנה

מפרידים לתפרחות גדולות את ראש הברוקולי והכרובית,
מבשלים בסיר עם מים חמים 15 דקות עד שמתרככים
בתבנית של הנינג׳ה גריל שמים נייר אפייה אחד של סנו לנינג׳ה גריל
מסדרים את הברוקולי והכרוביות
ומועכים עם כוס .
בקערה קטנה שמים את השמן זית, התבלינים והשום ומערבבים
מורחים היטב את הברוקולי והכרובית ,
מפזרים כף פרמזן על כל אחד
מכניסים לאפייה 15 דקות 200 מעלות בנינג׳ה גריל
חוזרים על הפעולה עם שאר הברוקולי והכרובית.
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או צזיקי
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת