מוקפץ בקר עם אטריות אורז, מלא ירוקים וקשיו
מוקפץ כשמו הוא, אמור לקפוץ ולמה התכוון המשורר?
כאשר מכינים מוקפץ חייבים להקפיד על חום גבוה כל הזמן..
אם אתם מכינים מוקפץ והחום צונח ואתם ממשיכים לערבב, המוקפץ מגיר נוזלים והוא כבר לא מוקפץ במקרה כזה השם שלו יהפוך ל- ״מבושל״.
בכללי אני משווה הכנת מוקפץ ללהיות די ג׳יי שצריך לתקלט על העמדה כדי שתהיה מנגינה טובה
אז הנה לכם כמה טיפים מעולים להכנת מוקפץ מהחלומות
טיפ ראשון: תמיד תכינו לכם את כל ההכנות מראש כי כל עניין ההקפצה לוקח דקות בודדות ואין זמן לחתוך בין לבין
טיפ שני: אל תשימו רטבים כבר בשלב הראשון כדי לא להצניח את הטמפרטורה מיד.
טיפ שלישי: לחמם את הווק על האש כמה דקות לפני כדי שיצבור חום גבוה ובמקביל להכין עוד מחבת שתוכל לעזור לנו לשמור על חום של המרכיבים.
ועכשיו למתכון ..