אסם בישולים בשיתוף החברה למתנסים מציינים החודש את פברואר ספיישל – חגיגה של גיוון אנושי בחברה הישראלית
כמו שחברה הישראלית מגוונת ומכילה בתוכה הרבה טעמים ואנשים שונים ככה גם המטבח, כמה שיותר מגוון ושונה ככה יותר טעים.
אז היום פגשתי את התאומים עילי ויוני.
והכנו מאפינס ספגטי-פיצה , רציתי מנה שתחבר בין העולם שלי לעולם של עילי
עילי, הנמצא על הרצף האוטיסטי, שבר תקרות זכוכית רבות ומצליח כנגד כל הסיכויים.
אחת התשוקות והכישרונות של עילי היא קונדיטוריה.
הזמנתי את התאומים במיוחד אליי להכין מתכון משותף וטעים!
אם אתם מעוניינים לטעום מהעוגות של עילי, תוכלו להזמין את התאומים להרצאות שהם מעבירים בארגונים וחברות, בהן הם משתפים בסיפורם המרגש
כתבו להם בפרטי ואל תשכחו לעקוב אחרי העמוד שלהם!
המתכון המלא באתר של אסם בישולים
מרתיחים סיר עם מים רותחים ומבשלים את הפסטה 7 דקות,
מסננים מהמים
מוסיפים לסיר כשהפסטה עדיין חמה את החמאה, הביצים, הפרמז׳ן והקוטג׳
ומערבבים היטב
מרססים את תבנית השקעים במעט שמן
בעזרת מזלג מלפפים ספגטי ושמים בתבנית השקעים,
יוצרים מעין גומה,
מורחים כף רוטב פיצה בכל אחד מהמאפינס ספגטי,
שמים מעט גבינת מוצרלה, מעט פרמז׳ן ותוספת שאוהבים זיתים, תירס, פטריות או כל דבר אחר
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
מכניסים לאפייה של כ-20 דקות
מגישים באהבה
ובתאבון