מאפה שהוא בעצם תמונה
ממש אומנות
דוקסל פטריות עם גבינת עיזים, פרמז׳ן ואספרגוסים איך הייתם קוראים למנה??
מאפה טעים ועשיר
מלא בטעמים
אתם חייבים להכין..
מאפה שהוא בעצם תמונה
ממש אומנות
דוקסל פטריות עם גבינת עיזים, פרמז׳ן ואספרגוסים איך הייתם קוראים למנה??
מאפה טעים ועשיר
מלא בטעמים
אתם חייבים להכין..
מכינים דוקסל פטריות בדיוק כמו שלימדתי בעבר בביף וולינגטון,
במחבת עם קוביית חמאה ומעט שמן זית מטגנים בצל אחד קצוץ ושן שום אחת.
לוקחים שתי חבילות של פטריות וקוצצים טוב טוב עם הסכין או שטוחנים במעבד מזון,
מוסיפים מעט טימין מלח ופלפל וממשיכים לערבב
ברגע שמתחיל להתייבש מוסיפים מעט יין לבן להעשיר את הטעם.
ממשיכים לטגן כ-25 דק׳ עד שזה הופך לשחור לגמרי ויבש מנוזלים.
מסירים מהאש ונותנים למסה להתקרר.
פותחים בצק עלים וחורצים מסגרת עדיף עם סרגל שיצא ישר.
שופכים את הפטריות מעל בלי לצאת מהקווים😂
מוסיפים אספרגוסים שעברו הקפצה קלה על חמאה,
פורסים עיגולי גבינת מה עז (אפשר להתפרע עם כל גבינה שאתם חפצים)
עופו עם הדמיון..
מפזרים גם פרמז׳ן ופטריות שימאגי
מכניסים לתנור לאפייה של כ-25-27 דק 180 מעלות עד שהיצירה משחימה יפה.
בסיום פיזרתי גבינת גרנה פדנו מעולה וזה מאפה פשוט מטורףףףף
בתאבון אהובים😍