איך אפשר הדלקת נרות חנוכה בלי צלחת לביבות טעימות שממלאות את הבית ואת הלב בריחות וטעמים
כזאת קלאסית ולא נתנשאת
הכי פשוטה והכי טעימה ֿ
אגב אצלנו הן מככבות גם בצהרי שישי לצד הקובה יחד עם כל המטוגנים
#בשיתוף אסם
מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה והבצל,
מכניסים לרשת הבישול,
סוחטים היטב את כל המים,
מעבירים את המסה לקערה,
מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל
מערבבים היטב לאיחוד המסה.
מחממים שמן עמוק במחבת,
יוצרים לביבות עם 2 כפות אפשר גם בידיים,
מטגנים כ-2 דקות בכל צד עד שמזהיב יפה
מגישים חם ובתאבון