חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית לביבה חמה ומתוקה המקורית מהשיר המפורסם

לביבה חמה ומתוקה המקורית מהשיר המפורסם

איך אפשר הדלקת נרות חנוכה בלי צלחת לביבות טעימות שממלאות את הבית ואת הלב בריחות וטעמים
כזאת קלאסית ולא נתנשאת
הכי פשוטה והכי טעימה ֿ
אגב אצלנו הן מככבות גם בצהרי שישי לצד הקובה יחד עם כל המטוגנים

#בשיתוף אסם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

6 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קטנים או אחד גדול
שקית בד לבישול סנו
3 כפות קמח (אפשר גם קוואקר למי שרוצה)
2 ביצים
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה

מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה והבצל,
מכניסים לרשת הבישול,
סוחטים היטב את כל המים,
מעבירים את המסה לקערה,
מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל
מערבבים היטב לאיחוד המסה.
מחממים שמן עמוק במחבת,
יוצרים לביבות עם 2 כפות אפשר גם בידיים,
מטגנים כ-2 דקות בכל צד עד שמזהיב יפה
מגישים חם ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת