חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית כרעיים עוף בתפוחי פינק לידי ותפוחי אדמה

כרעיים עוף בתפוחי פינק לידי ותפוחי אדמה

אין סופ״ש בלי עוף!

קשה לטעות איתו ולרוב כולם אוהבים

מתכון מיוחד וטעים לכרעיים חגיגיות עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ

ברוטב שום, דבש וצ’ילי

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

4 כרעיים עוף נקיות
4 תפוחי עץ פינק ליידי פרוסים דק כמו בגראטן
4 תפוחי אדמה פרוסים דק כמו בגראטן
כרישה אחת פרוסה
כף מלח גס
כפית פלפל גרוס
3 כפות שמן זית
לרוטב:
6 שיני שום
חצי צ׳ילי חריף אדום
4 גבעולי בצל ירוק(החלק הלבן)
2 כפות דבש גדושות
2 כפות שמן זית
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
כף גדושה תבלין פילדלפיה

אופן ההכנה

– חורצים את הכרעיים עם סכין לאורכו
– מתבלים במלח גס ופלפל גרוס
– בתבנית שמים כרישה שלמה שפרסנו לעיגולים
– שמים 2 כפות שמן זית
– מסדרים את הכרעיים ולצידם שמים תפוח עץ פרוס דק ותפוח אדמה פרוס דק
– חוזרים על הפעולה עם כל הכרעיים
– שמים את מצרכי הרוטב במעבד מזון ונותנים במקססת
– יוצקים מעל העוף
– מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום
– מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך שעה וארבעים וחמש דקות
– מסירים את רדיד האלומיניום ונייר הכסף ומשחימים 10 דקות נוספות ללא כיסוי
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת