מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!   מתכונים צרחותתת יאבלולוווו שמבלולוווו!  

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית כנאפה חגיגי לחג עם תפוחים מקורמלים וגבינת תבור

כנאפה חגיגי לחג עם תפוחים מקורמלים וגבינת תבור

אז החודש במשק צוריאל בחרתי להתמקד בגבינת תבור, גבינה בעלת 5% שומן בלבד, רכה אך יבשה יחסית, ולכן מצוינת למריחה ולאפייה.
הגבינה דלת נתרן ללא תוספת מלח ולכן מאופיינת בטעם נייטרלי היכול לשמש גם למאפים ומליות שונים מלוחים או מתוקים.
בחרתי בה לכנאפה את המתיקות ישלים התפוח המקורמל והסירופ,

אתם חייבים להכין

#בשיתוף משק צוריאל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לכנאפה:
1 תפוח פרוס דק דק במנדולינה
150 גרם חמאה
1 חפיסת גבינת תבור משק צוריאל
חצי חבילת שערות קדאיף (200 גרם)
לסירופ:
חצי כוס סוכר
כוס מים
2 כפיות דבש
מים מרבע לימון
לקישוט:
30 גרם פיסטוק
חופן גרגירי רימון

אופן ההכנה

פורסים את התפוח בעזרת מנדולינה לפלחים דקים,
במחבת שמים חצי מכמות החמאה ועליה מסדרים ספירלה של התפוחים וזולפים מעט דבש.
מניחים על להבה נמוכה לכ-3 דקות שהחמאה תיספג מעט בתפוח ומסירים מהאש.
קוצצים עם סכין או במעבד מזון את אטריות הקדאיף
מעבירים את אטריות הקדאיף לקערה,
מוזגים עליהם את החמאה הנמסה מהמחבת עם התפוחים ומערבבים היטב
מפוררים את גבינת התבור על התפוחים,
מכסים באיטריות הקדאיף ומהדקים.
שמים קוביות קטנות של החמאה שנשארה על אטריות הקדאיף
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים לתנור לכ -25 דקות או עד שמזהיב.
בקלחת קטנה שמים את מרכיבי הסירופ ומבשלים כ-12 דקות עד שמעט מצטמצם.
ברגע שהכנאפה יוצא מהתנור זולפים את מי הסוכר ומקשטים בפיסטוק ורימונים

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת