קבלו ארוחת צהריים בריאה, מזינה וטעימה והכי חשוב שכל אחד יכול להכין
ושלא נדבר על המרכיבים (5-6 מרכיבים)
לפעמים יש רגעים שאני משתעמם במטבח, אומר לעצמי טוב מה נכין שוב עוף, שוב קציצות, שוב שניצל
ומרגעים כאלו בדיוק נולדות מנות חדשות…
אני יורד לקצב, מסתכל בוויטרינה, הופ בא לי כבד עוף,
עולה הביתה ומתחיל פשוט בלי שום תכנון מוקדם..
בהתחלה אמרתי אקח כבדים אוסיף מלא בצל מלא תבלין מעורב ירושלמי, אשים אורז והנה אורז ירושלמי (גם נשמע טוב האמת)
אבל אז תוך כדי צליית הכבד אשתי אומרת לי שבא לה בורגול בכלל,
אז מחשב מסלול מחדש לכיוון הסילאן המלח והפלפל,
ככה ממש נולדת מנה מהשטח,
תזכרו שבסוף אלו המנות הכי טעימות..
טוב אז אחרי חפירות רבות בואו נעבור למתכון: