שנייה לפני שנתגעגע לחמץ
זו ההזדמנות נהדרת להכין טורטייה פסיכית שלא תשכחו את הטעם שלה בכל החג
הכנתי טורטייה עם קורנביף ובצל מטוגן
בתיבול סריאצ׳ה
וביצת עין מעל
מה אני אגיד לכם זה החלום
וגם שימו לב זו מנה עם הרבה חלבון
אז רוצו להכין..
#בשיתוף טירת צבי
שנייה לפני שנתגעגע לחמץ
זו ההזדמנות נהדרת להכין טורטייה פסיכית שלא תשכחו את הטעם שלה בכל החג
הכנתי טורטייה עם קורנביף ובצל מטוגן
בתיבול סריאצ׳ה
וביצת עין מעל
מה אני אגיד לכם זה החלום
וגם שימו לב זו מנה עם הרבה חלבון
אז רוצו להכין..
#בשיתוף טירת צבי
חבילת קורנביף דקניקים טירת צבי |
ביצה |
מיונז |
חרדל הולנדי |
חסה |
עגבניה |
חמוצים |
בצל לבן 1 |
טורטיה |
כף רוטב סריאצ׳ה |
כף שמן זית |
חופן בצל ירוק |
במחבת שמים מעט שמן זית ומטגנים כ-3 דקות את הבצל עד שישחים מעט
מוסיפים את הקורנביף וקצת בצל ירוק ומקפיצים עם מעט סריאצ׳ה
כ-3 דקות עד שזה מעט נחרך
מחממים על מחבת טורטיה ובמקביל מכינים ביצת עין,
מניחים טורטיה על נייר אפייה או נייר פרגמנט,
מורחים מיונז וחרדל
מוסיפים חסה , את הקורנביף החם, עגבניה חמוצים ובצל ירוק טרי או כל מה שאוהבים
מוסיפים את הביצת עין ומגלגלים
מגישים חם ,
בתאבון