היום החלטתי לשתף אתכם במתכון לטבית עוף ואורז דור 3 אולטרה,
לפני שקמים עליי שהעזתי לגעת במתכון המסורתי הזה, אני רק יכול להבטיח לכם שזה טבית יותר טעים מכל מה שהכרתם, כל הבעייה בהכנת טבית או כל סוגי המקלובות בתנור למינהן תמיד קמה ונופלת על יחסי מים שגויים
לפעמים שמים יותר, לפעמים פחות וזה מעין הליכה אל הלא נודע..
בזכות טכניקת הבישול של האורז 7 דקות כמו שמבשלים פסטה, עיטוף מלא של התבשיל בניירות אפייה רטובים, הכנסה לתנור לכמה זמן שתרצו, מקבלים לחות מדוייקת.
האורז לא יוצא דביק מידי ולא יבש מידיי ובעצם הסיכוי לכישלון כאן הוא אפסי..
ועוד סיפור משעשע, באותו הבוקר שצילמתי את הטבית הגיע אליי הביתה צלם עיתונות לצלם אותי לכתבה ב 7 ימים
הוא היה עיראקי והוא אמר לי ״תקשיב, אמא שלי עיראקית מכינה טבית שנים, אף פעם לא אכלתי טבית כזה״
אז יאללה מתכון..