טאקוס קצת שונה
טעים בקטע אחר
מושלם לאירוח כזה שיגרוף ים מחמאות
טאקוס קצת שונה
טעים בקטע אחר
מושלם לאירוח כזה שיגרוף ים מחמאות
6 טורטיות קטנות |
חבילת חטיף תירס שאוהבים מפורר |
כוס רוטב ברביקיו |
400 גרם בשר טחון |
חצי בצל קצוץ |
שיני שום קצוץ |
חצי צ׳ילי חריף קצוץ |
עגבניה קצוצה |
2 כפות שמן זית |
כפית מלח |
חצי כפית פלפל שחור |
חסה |
טובלים צד אחד של הטורטיה בברביקיו
טובלים בחטיף המפורר
מסדרים על תבנית רשת עם מרווח של שני פסים במפתח כדי שנוכל למלא
מכניסים לתנור 20 דקות 180 מעלות עד שמשחים
במחבת שמים שמן זית מטגנים כמה דקות את הבצל, השום והצ׳ילי החריף
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים
כשהבשר מטוגן היטב מוסיפים עגבניה צלויה
מתבלים במלח, פלפל שחור וברביקיו
מסירים מהאש
ממלאים כל טאקוס בעלה חסה ובשר בנדיבות
ובתאבון