חלמתי על זנב של שור בלילה עם חומוס חריף, חלה בצד, קמתי הבוקר ב7והלכתי לשוק להביא זנב, מלא בשר וחתיך, מי שלא אכל עדיין את החלק הזה ממליץ לו לנסות בהקדם, יש משהו בבשר הזה עם מרקם שלא דומה לשום דבר אחר טעם חלום, טעם של ילדות
חלמתי על זנב של שור בלילה עם חומוס חריף, חלה בצד, קמתי הבוקר ב7והלכתי לשוק להביא זנב, מלא בשר וחתיך, מי שלא אכל עדיין את החלק הזה ממליץ לו לנסות בהקדם, יש משהו בבשר הזה עם מרקם שלא דומה לשום דבר אחר טעם חלום, טעם של ילדות
לקחתי את הזנב החתוך פיזרתי עליו פלפל שחור גרוס ומלח ומעט שמן זית, בסיר סוטאג עם מעט שמן צרבתי את החתיכות והוצאתי החוצה, לסיר הוספתי 15 שיני שום פרוס ו2 גמבות פרוסות למטבעות(אפשר גם רצועות או קוביות לי זרם התנועתיות העגולה כמו הזנב)
טיגנתי מעט את הירקות הוספתי, 2 פלפלים חריפים, 2 פלפל צילי חריף(לא לחרוץ אותם, זה בישול ארוך) 3 פלפלים יבשים מתוקים, ו3 פלפל סודני חריף יבש, טיגנתי מעט החזרתי את הזנבות ומילאתי מים, בישלתי 3 שעות באמצע התהליך הוספתי עוד 2 כוסות מים רותחים לפי הצורך,
מוודאים שהבשר התרכך ועוברים לתיבול
מוסיפים 2 כפות פפריקה מתוקה, כף כמון, כף מלח , 2 כפות אריסה מתוקה, וחבילת כוסברה קצוצה גס, הוספתי גם 2 כוסות חומוס גרגירים מבושל(הראיתי לכם בעבר שאני מבשל 2 קילו אורז בשקיות זיפר ושם במקפיא בדיוק לצרכים האלו, מי שאין לו כוח שישים. חומוס סנפורסט וכאלה)
מכסים ומבשלים ל45 דקות נוספות אש בינונית . אחכ אפשר להעביר לפלטה או. לאש קטנה כמה שיותר יותר טוב
בתאבון