חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית הקבב במילוי טחינה ועמבה עושה קאמבק

הקבב במילוי טחינה ועמבה עושה קאמבק

הכנתי ארוחת צהריים מושלמת שכללה קבב איכותי, לאפות, כמה מטבלים

וירקות צלויים

הרכבתי לי ביס שהוא חלום,

הפעם הקבב הוא לא קבב מסורתי רגיל

זה היה קבב הפתעה במילוי טחינה ועמבה

קבב שאכלתי המון בילדות

אין לי מילים להסביר את הטעם

תנסו ותבינו לבד

בואו נעבור למתכון

#בשיתוף הקצבים מירושלים

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

לקבב:
700 גרם צוואר טחון טרי
300 גרם שומו כבש
בצל אחד קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום קצוצות
כף מלח
כף שטוחה כמון
כפית פלפל שחור
2 כפות צנוברים קלויים (קולים מעט על מחבת)
למילוי הקבב:
עמבה
כוס טחינה גולמית
כוס מים קרים
רבע כפית מלח
תבנית קרח ריקה

אופן ההכנה

ראשית מכינים טחינה, מערבבים כוס טחינה גולמית עם כוס מים קרים וטיפונת מלח ומערבבים.
לוקחים תבנית קרח ושמים מעט עמבה בכל חור
מעל מוזגים טחינה ומקפיאים לשעה
מערבבים את כל מרכיבי הקבב עד שמתקבלת תערובת אחידה
יוצרים כדורים של 60 גרם,
לוקחים כל כדור ומשטחים,
שמים באמצע קוביית טחינה עמבה וסוגרים
יוצרים קציצות שטוחות
ניתן להכין במחבת בנינג׳ה גריל במנגל ובגריל גז אין זה משנה
צולים כ-2 דקות מכל צד
מגישים עם ירקות צלויים, חריף, חומוס או כל מה שבא לכם
לא לשכוח פיתות

ובתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת