חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית תג׳חנון כרוב לקיטוגנים , ציליאקים וצימחוניים

ג׳חנון כרוב לקיטוגנים , ציליאקים וצימחוניים

שימו לב (!)

ג׳חנון שעשוי מכרוב..

ראיתי מישהי שפרסמה מתכון לכרובאנה (כרוב קובנה) עם סרטון מעורר השראה והחלטתי לעשות לו ורסיה משלי ולהפוך אותו לג׳חנון

כן כן אתם שומעים נכון, כבר שלושה שבועות שאני מנסה דיאטת קיטו (אני מדגיש רק מנסה לא בהכרח מצליח) אז החלטתי להכין ג׳חנון שעשוי מכרוב והאמת זה יצא מדהיייים וטעים בצורה מפתיעה

למי זה מתאים: לקיטוגנים, ציליאקים, צמחוניים או סתם חובבי כרוב 

והמתכון מאוד פשוט…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

2 כרובים גדולים למילוי
150 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור
מעט סילאן (לא חובה)
ביצים (כמה שרוצים)

אופן ההכנה

לקחתי 2 כרובים גדולים (של המילוי, גם עם הרגיל אפשר)

הורדתי את ליבת הכרוב בעזרת סכין

חלטתי אותם במים על הגז במשך 10 דקות והפרדתי את העלים,

לקחתי את העלה הורדתי ממנו את החלק הקשה

הצמדתי שלושה עלים מרחתי מעט חמאה וגילגלתי בצורה שלא משתמעת לשתי פנים.

בסיר ג׳חנון, הנחתי את הכרובים צמודים אחד לשני,

מכל כל שכבה פיזרתי קורט מלח ומעט פלפל שחור

מעל השכבה האחרונה זלפתי גם מעט סילאן (לא חובה) ו-50 גרם חמאה (בחרתי בחמאת עיזים)

כיסיתי בנייר אפייה רטוב ומעלב שמתי ביצים, כיסיתי במכסה

והכנסתי לתנור ללילה שלם 120 מעלות בלי טורבו

זהו חברים

תגישו עם מה שאתם אוהבים

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת