יאבלולו שמבלולו איזה קינוח סידרתי לכם לצ׳ה פריטה- קינוח ספרדי מסורתי
זה בעצם חלב מטוגן עם סוכר וקינמון..
אז משק צוריאל איתגרו אותי באתגר ״החלב הוא הכוכב״ אז מה יותר כוכב מזה שהוא מרכז המנה?
יאללה רוצו להכין הוא קליל רצח
יאבלולו שמבלולו איזה קינוח סידרתי לכם לצ׳ה פריטה- קינוח ספרדי מסורתי
זה בעצם חלב מטוגן עם סוכר וקינמון..
אז משק צוריאל איתגרו אותי באתגר ״החלב הוא הכוכב״ אז מה יותר כוכב מזה שהוא מרכז המנה?
יאללה רוצו להכין הוא קליל רצח
בסיר עמוק מרתיחים 3 כוסות חלב, 80 גרם סוכר, מקל קינמון, מקל וניל קליפת לימון (בשלמותה) וקורט מלח
עד לכמעט רתיחה
בנתיים בקערה מערבבים 80 גרם קורנפלור עם כוס חלב- עד שמקבלים תערובת חלקה וללא גושים.
כאשר החלב חם , מוציאים את קליפת הלימון ומקל הקינמוון.
שופכים פנימה את הקורנפלור תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד להסמכה- בערך 2 דקות ומכבים את האש
שופכים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכסים בניילון נצמד ומחכים שהתקרר.
שמתקרר מכניסים למקרר ל 5-6 שעות לפחות
לאחר מכן מוציאים חותכים לקוביות
בקערה אחת טורפים 2 ביצים,
בעקרה שניה שמים קמח
ובקערה נוספת מערבבים סוכר וקינמון
מכסים כל קוביה בקמח, אחר כך טובלים בביצה
מטגנים במחבת עם 2 ס״מ שמן חם, כ-2-3 דקות מכל צד -עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג.
מיד לאחר מכן טובלים בתערובת הסוכר והקינמון.
בתאבון