הרעיון הבא הוא פשוט גאוני
מכינים בלילה אחת גדולה, בוחרים איזה תוספות שאוהבים
והנה לכם 3 פשטידות שונות בלי מאמץ בכלל!
אני בחרתי בבטטה וגרעיני חמנייה, ברוקולי עם בצל ירוק ופטריות עם אטריות,
כמובן שכל הפשטידות יוצאות עשירות בגבינות וטעימות במיוחד
מה שכיף בפטנט הזה שאתם בוחרים לשים כל מה שאוהבים בלי שום חשש
ויש אינספור תוספות שאפשר להוסיף
המתכון מתאים ל-3 תבניות אינגליש קייק שאליהן צירפתי את נייר האפייה המיוחד של סנו שמאפשר לי פשוט לשלוף ולהגיש בלי ששום דבר נדבק לתחתית
אז אני ממליץ בחום להשתמש בנייר.
#בשיתוף סנו
לקערה גדולה שוברים את הביצים וטורפים,
מוסיפים את שאר מרכיבי הבלילה ומערבבים היטב,
לוקחים 3 תבניות אינגליש קייק עם נייר אפייה בתוכן
מסדרים מעט מהתוספות בתחתית כל תבנית
יוצקים מהבלילה על התוספות לגובה של כשלושת רבעי מהתבנית
מוסיפים את התוספות שנשארו,
לוקחים מקל סושי ומעט מערבבים שכל ההתוספות יטמעו בבלילה
דופקים קלות כל תבנית ליישור הבלילה
מוסיפים מלמעלה מעט מוצרלה ואת הטופינג שבחרנו (גרעינים, שומשום, שקדיםף תבלין בייגל וכו׳)
מחממים תנור 180 מעלות 50-55 דקות
מכניסים לתנור עד שמקבלים השחמה יפה
מוציאים ומקררים לגמרי לפני שחותכים
מגישים באהבה,
חג שמח
ובתאבון