טוב נו גם השומשום אז שלושה מרכיבים!
ללא צורך בהתפחה, מכניסים לתנור וזהו..
מקבלים בייגלה מושלם שמתאים לטוסטים , לכריכים
או סתם לטבול בלאבנה עיזים עם זעתר
תתכוננו להתאהב…
#בשיתוף משק צוריאל
טוב נו גם השומשום אז שלושה מרכיבים!
ללא צורך בהתפחה, מכניסים לתנור וזהו..
מקבלים בייגלה מושלם שמתאים לטוסטים , לכריכים
או סתם לטבול בלאבנה עיזים עם זעתר
תתכוננו להתאהב…
#בשיתוף משק צוריאל
בקערה שמים את היוגורט עיזים,
מוסיפים את הקמח התופח והמלח
מערבבים עם כף עץ ואז מאחדים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה ויפה (הבצק קצת דביק)
מורידים למשטח מקומח ויוצרים כדורים של 130 גרם כל כדור
יוצרים חור ובתנועה סיבובית יוצרים חור באמצע ופותחים לבייגלה עיגול קטן
טובלים כל בייגלה במעט מים ואז בשומשום ושמים על תבנית עם נייר אפייה
אופים 30 דקות על 180 מעלות בלי טורבו
ואז 5 דקות על 200 מעלות טורבו לקבלת הקראסט
מוציאים נותנים להם מעט להתקרר,
פותחים ומגישים עם מה שאוהבים
הצעת הגשה: לאבנה עיזים משק צוריאל, שמן זית וזעתר
בתאבון