חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית בייגלה ירושלמי מ-2 מרכיבים בלבד!!

בייגלה ירושלמי מ-2 מרכיבים בלבד!!

טוב נו גם השומשום אז שלושה מרכיבים!

ללא צורך בהתפחה, מכניסים לתנור וזהו..

מקבלים בייגלה מושלם שמתאים לטוסטים , לכריכים

או סתם לטבול בלאבנה עיזים עם זעתר

תתכוננו להתאהב…

#בשיתוף משק צוריאל

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

מצרכים ל-7 יח׳ בייגל
4 גביעי יוגורט עיזים משק צוריאל (סה״כ 600 גרם כל גביע 150 גרם)
500 גרם קמח תופח (למי שאין שישים שקית אבקת אפייה על 500 גרם קמח לבן)
שומשום/ קצח/ פרג או כל תוספת שאוהבים על הבייגלה
כפית מלח

אופן ההכנה

בקערה שמים את היוגורט עיזים,
מוסיפים את הקמח התופח והמלח
מערבבים עם כף עץ ואז מאחדים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה ויפה (הבצק קצת דביק)
מורידים למשטח מקומח ויוצרים כדורים של 130 גרם כל כדור
יוצרים חור ובתנועה סיבובית יוצרים חור באמצע ופותחים לבייגלה עיגול קטן
טובלים כל בייגלה במעט מים ואז בשומשום ושמים על תבנית עם נייר אפייה
אופים 30 דקות על 180 מעלות בלי טורבו
ואז 5 דקות על 200 מעלות טורבו לקבלת הקראסט
מוציאים נותנים להם מעט להתקרר,
פותחים ומגישים עם מה שאוהבים

הצעת הגשה: לאבנה עיזים משק צוריאל, שמן זית וזעתר
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת