חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית בולונז פתיתים או במילים אחרות ״פתיתולונז״

בולונז פתיתים או במילים אחרות ״פתיתולונז״

מה אני אגיד לכם אם בן גוריון היה חי הוא היה מתגאה במדינה הנפלאה שלנו

אבל הוא עוד יותר היה מתגאה לראות מה הכנתי מפתיתי הבן גוריון שלו 

קבלו מתכון מושלם לארוחת צהריים שילדים אוהבים במיוחד 

בולונז פתיתים

או במילים אחרות ״פתיתולונז״

#בשיתוף אסם

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חבילת פתיתים עם אטריות ״אסם״
600 גרם בשר טחון טרי
1 בצל קצוץ
2 גזרים קצוצים
5 גבעולי סלרי קצוצים
3 שיני שום כתושות
3-4 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
כף מלח
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית אורגנו
600 מ״ל מים רותחים

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ שמים שמן זית ומחכים שיתחמם מעט
מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות,
מוסיפים גזר וסלרי ומטגנים עד שמטוגן מספיק והופך זהוב,
מוסיפים את הבשר הטחון ובעזרת כפות עץ מפוררים עד שצבע הבשר הופך מאדום לחום.
מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים ,
מוסיפים חבילת פתיתים עם אטריות ו-2 כפות רסק ,
מערבבים הכל עד שמעורבב היטב
מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומנמיכים את האש לאש קטנה
מבשלים כ- 12 דקות פותחים מערבבים ומכסים שוב לעוד כ- 5 דקות
פותחים את המכסה ונותנים לאדים להיעלם מערבבים ומגישים חם
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת